tiistai 23. toukokuuta 2023

Pro-koulutus jatkuu

Tähän mennessä Suomen Sydänfysioterapeutit on järjestänyt neljä noin vuoden mittaista, 15op laajuista syventävää koulutusta. Koulutus tunnetaan SydänfysioterapiaPro-koulutuksena ja sen suorittanut on oikeutettu käyttämään sydänfysioterapeutti-nimikettä. Sydänfysioterapeutteja on tällä hetkellä Suomessa noin 100. Viime kurssilta myös Italia sai yhden sydänfysioterapeutin, joka kertoo kokemuksestaan Sydänfysioterapeuttien nettisivuilla

Haku viidenteen Pro-koulutukseen on käynnissä. Koulutus ajoittuu elokuu 2023-toukokuu 2024-välille, tässä tarkempi ohjelma. Hakuajankohta on hiukan haasteellinen, jos ja kun näin pitkästä koulutuksesta täytyy yleensä neuvotella pitempään ja tarkemmin kuin lyhyistä opintopäivistä. Kurssin toteutuminen näyttää kuitenkin todennäköiseltä, joten tervetuloa mukaan.

Viime kurssin opiskelijat esittelivät kehittämistöitään myös posterein, joista osan laitoinkin aiempaan postaukseen. Kehittämistöiden lähtökohta oli ja on edelleen jokaisen oma kiinnostus tai tarve eikä sen muotoa ole rajattu. Tässä vielä kaikki posterit inspiraatioksi muillekin.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi