keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Haluatko sydänfysioterapeutiksi

Toinen Sydänfysioterapia-Pro®️-kurssi on valmistumassa. Sen jälkeen Sydänfysioterapeutteja on Suomessa noin 40. Jos kiinnostusta riittää, seuraava kurssi starttaa vuoden 2020 alussa. Tästä ja muistakin ajankohtaisista asioista ilmoitellaan sydänfysioterapettien nettisivuilla www.sydanfysioterapeutit.fi.


Voit aloittaa tästä


Kliinisen rasituskokeen hyödyntäminen sydänpotilaan liikuntaohjelman suunnittelussa parantaa harjoittelun tehokkuutta ja turvallisuutta. Vaikka rasituskokeita ei tehdä enää rutiinisti kuten ennen, sen arvo ei ole hävinnyt minnekään. Ainakin sairaalaympyröissä kardiologi tekee lähetteen rasituskokeeseen jos sitä heiltä pyytää.



Rasituskokeen soveltamista ja sydänpotilaan harjoittelun ohjelmointia saamme opiskella saksalaisten sydänkuntoutusasiantuntijoiden opastuksella kesäkuussa UKK-instituutin tiloissa Tampereella. Heinz ja Rodrigo ovat luvanneet teorian lisäksi myös käytännön demonstraatioita. Koulutuspäivä järjestetään yhteistyössä Suomen Sydänfysioterapeuttien ja Fysiolinen kanssa. Tämän tasokkaan koulutuspäivän Suomen Sydänfysioterapeuttien jäsenet saavat jäsenetuna. Ei-jäsenillekin päivä on edullinen, 80e sisältäen ruokailut. Katso ohjelma ja ilmoittaudu www.sydänfysioterapeutit.fi. Jos olet pohtinut liittymistä yhdistykseen, nyt on hyvä hetki, sillä koulutus on maksuton kaikille 20.4. mennessä jäsenmaksun maksaneille. Nähdään Tampereella 14.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi