tiistai 31. maaliskuuta 2020

Pro-opiskelu menikin nettiin

Tälle viikolle suunniteltu SydänfysioterapiaPro-opintojen lähijakso jouduttiin perumaan samasta syystä kuin kaikki muutkin toiminnot Suomessa. Korona ei sallinut opiskelijoiden matkustamista koulutukseen, niinpä koulutus matkusti opiskelijoiden luo. Olemme joutuneet mukaan pakkokehitykseen.

Käytimme Zoom-videoneuvottelua ja se olisi sujunut erinomaisesti, jos olisimme huomanneet käyttää kunnollisia mikrofoneja. Kuului se ilmankin mutta äänen laatu ei ollut paras mahdollinen. Jos pitää etsiä koronatilanteesta jotain positiivista niin se voisi olla tämä mukavuusalueen rajojen ylittäminen.

Opiskelijat tekivät kysymyksiä luentojen aikana chatissa, mikä ehkä jopa helpotti kysymysten esittämistä ja kommentointia. Myös ohjauskeskustelut on siirretty nettiin ja toimivat samalla alustalla. Voi olla, että näiden kokemusten myötä entistä enemmän koulutuksia siirtyy verkkoon.

Sydänfysioterapiapäiviin marraskuussa on niin paljon aikaa, että uskomme koulutuksen toteutuvan. Päivillä on laaja kattaus asiantuntijaluentoja ja torstai-iltana vietämme yhdistyksen 20-vuotisjuhlaa. Koska päivien ohjelmaan on saatu myös käytännön harjoituksia, mukaan mahtuu vain 40 ensiksi ilmoittautunutta. Kannattaa siis varmistaa osallistuminen. 20-vuotisjuhlan illalliskortti on edullinen, sillä Suomen Sydänfysioterapeutit osallistuvat kustannuksiin. Katso ohjelma ja ilmoittaudu www.sydanfysioterapeutit.fi

EDIT: Sydänfysioterapiapäivät toteutetaan 1-päiväisenä webinaarina. Ohjelma löytyy www.sydanfysioterapeutit.fi koulutus-sivuilta. Vaikka ohjelmasta jää pois ne kaivatut käytännön osiot, olemme saaneet mielenkiintoisia ja toivottuja aiheita puristettua päivään. Ilmoittautuminen mahdollista 20.11. saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi